Transport China (CN)

China is een van de belangrijkste wereldeconomieën en misschien wel hét grootste productieland van de wereld. Een over-land verbinding met China was voor veel bedrijven tot voor kort een grote droom. Maar Alblas maakte die droom werkelijkheid! #Transport China

Geen ander transportbedrijf in de Benelux rijdt rechtstreeks op “het land van de draak”. Veelal worden goederen van en naar China per schip vervoerd, wat veel tijd en dus geld kost.

Bovendien komen alle schepen in het oosten van het land aan, terwijl veel fabrieken ook in het midden of westen van China gevestigd zijn.

Alblas International Logistics rijdt rechtstreeks op “het land van de draak”.

Alblas International Logistics realiseerde een rechtstreekse verbinding met China via Oost-Europa, Rusland en Kazachstan.

Bovendien openden we een eigen vestiging in China en realiseerden we twee warehousing locaties: één in het oosten van het land (Shanghai) en één in het westen(Urumqi). Totaal goed voor 3000 palletplaatsen.

Gemak
Zaken doen met China wordt dankzij Alblas heel gemakkelijk. Onze lokale contacten spreken vloeiend Chinees en kunnen u helpen met afspraken over de details van uw verzending.

Warehouses

CN-830026 Urumqi

Palletplaatsen 1500
Ongevaarlijke goederen: Ja
Gevaarlijke stoffen: Nee
Geconditioneerde opslag: Nee
VAL oppervlakte: 200m2
Crossdocking: Ja
WMS: Ja
Real Time inzicht: Ja
EDI: Ja

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een prijsindicatie?
Wij reageren binnen een werkdag.

T: +31-78-6738721

@: sales@alblas.nl