Materieel

Alblas International Logistics heeft een uitgebreid wagenpark waar we erg trots op zijn! Graag vertellen we u meer over onze vrachtwagens en trailers.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn rijden wij met verschillende soorten voertuigen. Wat u ook te vervoeren hebt: wij hebben het juiste materieel hiervoor.

Bovendien is alles eigendom van Alblas, zodat wij in kunnen staan voor de betrouwbaarheid, degelijkheid en veiligheid van ons materieel.

Bij elkaar hebben wij zo’n 150 trekkers en 250 trailers tot onze beschikking.

Daarmee zijn we één van de grootste transportbedrijven in de Benelux. Ruimte genoeg dus voor uw transportopdracht!

Motorwagen / aanhangwagen combinatie

Hebt u vracht te vervoeren met een groot volume? Dan is de motorwagen / aanhangwagen combinatie het meest geschikt. In totaal heeft de combinatie ongeveer 15 laadmeter en kunnen wij zo’n 115 m3 voor u vervoeren.

Tautliners

Onze tautliners zijn ruim, praktisch en snel. Doordat het zeildoek dat aan de achterkant, de bovenkant en beide zijkanten weggeschoven kan worden, zijn ze heel gemakkelijk in te laden met de heftruck.

Boxtrailers

Boxtrailers kunnen tegen een stootje! Deze vrachtwagens hebben een ruime laadbak voorzien van stevige stalen zijwanden. Zo vervoeren wij uw spullen veilig en schadevrij.

Thermo-opleggers

Onze thermo-opleggers vervoeren geconditioneerde goederen. Of het nu verse producten of chemische middelen zijn: als de temperatuur of de luchtdruk binnen bepaalde condities moet blijven kunt u vertrouwen op onze thermo opleggers.

Silo-opleggers

Een silo-oplegger is een oplegger die bedoeld is voor het vervoeren van stort- of bulkgoed, zoals poeders, suiker, meel of granulaat. Het gaat dus om elke stof of elk product dat “weggeblazen” kan worden door perslucht of los gestort kan worden.

Materieel dat aansluit op uw wensen

Alblas investeert voortdurend in nieuw materiaal. Vaak gebeurt dat in overleg met de klant. Want als u speciale wensen hebt en wij zien daar samen een toekomst in, dan is het mogelijk dat een trailer speciaal naar uw wensen ontworpen en gebouwd wordt. Vraag naar de mogelijkheden!

Zekeringsmateriaal

Uiteraard hebben we ook allerhande schotten, vastzet-inrichtingen en zekeringsmateriaal om uw goederen goed en zorgvuldig vast te kunnen zetten in de trailers. Zo komen uw spullen schadevrij op de plaats van bestemming!