Internationaal Transport

Op zoek naar een grenzeloze logistieke dienstverlener? Dan is Alblas International Logistics voor u de ideale partner. Met een vloot van maar liefst 150 trekkers en 250 trailers kunnen wij elke opdracht aan.

Alblas International Logistics is dé specialist als het gaat om internationaal transport naar Duitsland en Oost-Europa. Al meer dan 25 jaar rijden wij dagelijks naar bestemmingen in de Benelux, Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Roemenië.

Uiteraard rijden we ook naar bestemmingen in eigen land en de Benelux. Uniek is onze over-land transportlijn naar China. Eigen vestigingen hebben wij in Nederland, Duitsland, Polen, Roemenië en China.

Betrouwbaar
Alblas maakt vrijwel uitsluitend gebruik van eigen materieel en werkt met vaste chauffeurs op vaste routes. Zo weet u zeker dat uw zending snel en precies op tijd arriveert op de plaats van bestemming.

Onze chauffeurs hebben de juiste diploma’s en certificaten en zijn daarnaast door ons zelf getraind. Bovendien beheersen onze medewerkers de taal van het land waarin ze werkzaam zijn. Dat is wel zo gemakkelijk!

Snel
Internationaal transport kost tijd. Alblas doet er alles aan om de transporttijd tot het minimale te beperken. Uw goederen staan nooit langer stil dan nodig is.

Wij weten precies waar elke vrachtwagen zich bevindt en met onze innovatieve ALBLAS Cloud kunt u zelf ook de status van uw zending nauwkeurig en real-time volgen.

Heeft u een spoedzending? Bent u iets vergeten mee te zenden? Ook dan kunt u op Alblas rekenen.

Met onze innovatieve Alblas Cloud kunt u zelf ook de status van uw zending nauwkeurig en real-time volgen.

Persoonlijk
Als het gaat om internationaal transport van uw goederen wilt u graag direct te woord gestaan worden en liefst door iemand die u, uw bedrijf en uw goederen van A tot Z kent.

Alblas begrijpt dat. Daarom is onze hotline 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uw eigen ordermanager weet precies wat er aan de hand is en staat altijd voor u klaar.