ISO 9001 (2015)

Om de kwaliteit van onze processen inzichtelijk te maken en voortdurend te verbeteren is Alblas Internationaal Transport bv ISO 9001-gecertificeerd. U krijgt dus waar voor uw geld.

De internationale ISO-9001-certificering is in het leven geroepen om klanten van bedrijven meer zekerheid te bieden.

Volgens een internationale standaard wordt bekeken of de interne organisatie van een bedrijf zo is ingericht dat het bedrijf redelijkerwijs kan voldoen aan de vraag van de klant.

Doen wat beloofd is
Als u in zee gaat met een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf, weet u dus zeker dat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Het bedrijf levert wat beloofd is.

 

Dat geldt ook voor Alblas: uw goederen zijn veilig bij ons: uw zending komt netjes aan op de plek van bestemming binnen de afgesproken tijd voor het afgesproken bedrag.

Jaarlijkse toetsing
Alblas internationaal transport bv, met de vestigingen in ‘s-Gravendeel, Emsbüren en Jacobsdorf wordt jaarlijks gecontroleerd met de vragenlijst van de onafhankelijke ISO-beoordelaars: is er een degelijk kwaliteitsmanagementsysteem?

Weten directieleden en medewerkers wat de regels zijn rondom veiligheid, kwaliteit en milieu en hoe zij moeten handelen in bepaalde situaties?

Als de auditors vinden dat deze vragen met ja beantwoord kunnen worden wordt de certificering weer een jaar verlengd.