High Performance

Zaken doen met Alblas International Logistics is zaken doen met een betrouwbare partner. Wij hebben high performance hoog in het vaandel. Wat betekent dat voor u?

Voor Alblas is niet alleen de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons vervoer high performance: ook de persoonlijke betrouwbaarheid van onze medewerkers vinden we belangrijk.

Onze mensen doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak.

Betrouwbare communicatie

Communicatie met Alblas is dus altijd helder en transparant. Gaat alles goed dan hoort u ons niet.

Is er een probleem, dan meld uw ordermanager het netjes en op tijd. Bij ons weet u dus altijd precies waar u aan toe bent.

Betrouwbare administratie

Een ander punt waaruit onze betrouwbaarheid blijkt is onze administratie. U ontvangt van ons altijd een op maat gemaakte offerte.

Onze facturen komen op tijd. Wilt u een factuur op maat hebben? Dan regelen we dat voor u.

Betrouwbare softwaresystemen

Onze betrouwbaarheid heeft ook een technische kant. Al jarenlang werken onze softwareontwikkelaars aan het elimineren van menselijke fouten.

Met ons Transport Management Systeem hebben we inzicht in de exacte plaats van uw vracht. We weten precies waar elke vrachtwagen rijdt en of dat klopt met de planning.

Bovendien koppelen we bij voorkeur onze software aan de software die u zelf gebruikt, zodat orders geautomatiseerd doorgezet kunnen worden, zonder dat daar mensenhanden aan te pas komen.

Met EDI-koppelingen boeken we bovendien aanzienlijke tijdwinst. Welke programma’s u ook gebruikt: onze ontwikkelaars kunnen die koppelen.